ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalcu uručen otkaz

Portugalski strateg – Bruno Laž više nije glavni trener engleskog premierligaša – Vulverhemptona, potvrđeno je na oficijalnom sajtu klubu.

46-godišnji stručnjak je dobio otkaz od strane uprave kluba nakon novog poraza ovog vikenda na gostovanju u Londonu protiv Vest Hem Junajteda (2:0).

 

„Bruno je odličan trener, mudar i pošten čovek. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i njegovim osobljem, tako da smo sa velikom tugom morali da donesemo ovu odluku o prekidu saradnje. U ime svih u Vulverhemptonu, želeo bih da zabeležim našu zahvalnost Brunu i njegovom trenerskom timu za sve njihove napore tokom vremena provedenog u klubu i poželim im sve najbolje u budućnosti“, rekao je predsednik kluba – Džef Ši.

Laž je preuzeo popularne „Vukove“ tokom juna 2021. godine i u svojoj prvoj sezoni zauzeo je 10. poziciju u Premier ligi. Ipak, u novom šampionatu nakon osam odigranih kola, Vulverhempton se nalazi u zoni ispadanja sa svega šest osvojenih bodova, te je uprava kluba donela odluku o prekidu dalje saradnje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje