sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poslednji dan prelaznog roka – (Live update)

U toku je poslednji dan, odnosno poslednji sati zimskog prelaznog roka u brojnim evropskim ligama, te da ispratimo transfera u sam smiraj januarske „pijace“…

Mladi ukrajinski centralni bek – Ilija Zabarnji (20) karijeru nastavlja u redovima engleskog premierligaša – Bornmuta. Stigao je iz kijevskog Dinama za sumu od 23 miliona eura. Saradnja je ugovorena do leta 2028. godine.

 

Reprezentativac Švajcarske – Haris Seferović (30 godina / napadač) iz Benfike prešao je u Seltu Vigo na pozajmicu do kraja sezone.

 

Holandski velikan – PSV na pozajmicu (vrednu pola miliona eura) do juna meseca iz Borusije Dortmund doveo je 29-godišnjeg krilnog ofanzivca – Torgana Azara.

 

Srpski reprezentativac – Saša Lukić (26 godina / centralni vezista) u transferu vrednom 10 miliona eura iz Torina prešao je u Fulam. Saradnja je ugovorena do leta 2027. godine uz opciju za dodatnih 12 meseci. Imaće platu od 2.500.000 eura na godišnjem nivou.

 

Engleski klub – Kristal Palas za sumu od 12 miliona eura doveo je 20-godišnjeg defanzivnog vezistu – Nauirou Ahamadu iz Štutgarta. Perspektivni fudbaler je sa londonskim timom parafirao ugovor do juna 2026. godine.

 

Betis je na pozajmicu do kraja sezone doveo – Ajoze Pereza (29 godina / krilni ofanzivac) iz redova Lester Sitija.

 

Holandski štoper – Vesli Hud (28) novo je pojačanje Votforda. Pristigao je iz Anderlehta za 2 miliona eura. Ugovor je potpisan do leta 2025. godine.

 

23-godišnji levi bek – Luka Pelegrini odlazi u Lacio na pozajmicu iz Juventusa. Rimski klub narednog leta ima opciju otkupa ugovora.

 

Grčki velikan – Olimpijakos na pozajmicu do kraja sezone iz Brentforda doveo je španskog internacionalca – Serđi Kanosa (29 godina / krilni ofanzivac).

 

Talentovani vezista – Nikolas Raskin (21) napustio je belgijski Standard (kojem je pripalo 1.500.000 eura) i stigao u redove Rendžers.

 

Francuski Ren je iz engleskog Totenhema na pozajmicu do kraja prvenstva doveo 22-godišnjeg desnog beka – Đed Spensa.

 

Koraj Ginter (28 godina / centralni bek) dolazi u Sampdoriju na pozajmicu do kraja sezone iz Verone.

 

PSV je na pozajmicu do juna meseca u redove Ajntraht Frankfurta pustio – Filipa Maksa (29 godina / levi bek). Nemački klub ima mogućnost otkupa ugovora.

 

29-godišnji ofanzivni vezista – Denis Suarez došao je na pozajmicu (vrednu 200.000 eura) u Espanjol do isteka juna meseca iz ekipe, Selte Vigo.

 

Kolumbijski defanzivac – Eder Balanta (29) nastupaće za Šalke 04 do kraja sezone na pozajmici i redova belgijskog prvaka, Klub Briža.

 

Brazilski štoper – Felipe novo je pojačanje Notingem Foresta. Pristigao je iz madridskog Atletika (koji je zaradio 2.300.000 eura), a sa svojim novim poslodavcima je parafirao 18-mesečni ugovor.

 

Engleski premierligaš – Bornmut ojačao je svoj igrački kadar dovođenem – Hameda Traorea (20 godina / krilni napadač). Dolazi iz Sasuola na pozajmicu do kraja juna, nakon kojeg sledi obaveza otkupa ugovora za 30 miliona eura.

 

Portugalski golgeter – Vitinja (22) novi je fudbaler francuskog Marseja. Dolazi iz redova Brage za sumu od 25 miliona eura fiksno (dodatnih 5 miliona eura kroz bonuse) uz 10% od naredne prodaje. Ugovor potpisan do leta 2027. godine.

 

Iz Galatasaraja u PSV na pozajmicu do kraja aktuelne sezone stigao je 29-godišnji levi bek – Patrik van Anholt.

 

Atletiko Madrid je iz redova Totenhema „pozajmio“ do kraja šampionata – Meta Dohertija (31. godina / desni bek).

 

23-godišnji centralni vezista – Albert Sambi Lokonga preselio se u Kristal Palas na pozajmicu do isteka tekuće sezone iz gradskog rivala, Arsenala.

 

Portugalski velikan – Sporting na poziciji desnog beka doveo je – Hektora Beljerina (27) iz Barselone bez obeštećenja.

 

Londonski klub – Totenhem u transferu vrednom 45 miliona eura doveo je 23-godišnjeg desnog beka – Pedra Pora iz lisabonskog Sportinga.

 

Džondžo Šelvi (30 godina / centralni vezista) iz Njukasla otišao je u Notingem Forest sa kojim je parafirao ugovor u naredne dve i po godine. Visina transfera za sada nije poznata, ali se navodi suma od oko 5 miliona eura.

 

Notingem Forest je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka veoma aktivan, te je na pozajmicu do kraja sezone iz PSŽ-a doveo iskusnog golmana – Kejlora Navasa (36).

 

Stouk Siti je za sumu od 17.000.000 eura prodao reprezentativca Australije – Harija Sutara (24 godina / centralni bek) u Lester Siti. Ugovorena je saradnja do leta 2028. godine.

25-godišnji štoper – Aksel Tuanzebe prešao je iz Mančester Junajteda u Stouk Siti na pozajmicu do kraja juna.

 

Belgijski Anderleht je kao slobodnog agenta doveo alžirskog gogletera – Islama Slimanija (34). Ugovor potpisan do 30. juna 2023. godine.

 

Fulam je iz redova gradskog rivala, Arsenala na pozamicu do kraja sezone doveo portugalskog desnog beka – Sedrika Soareša (31).

 

Marko van Ginkel (30 godina / centralni vezista) potpisao je 18-mesečnu saradnju sa Viteseom. Stigao je iz redova PSV-a.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje