četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prešao je u redove velikog rivala

Reprezentativac Italije (brazilskog porekla) – Žoržinjo predstavljen je kao novi fudbaler aktuelnog lidera Premijer lige – Arsenala.

31-godišnji defanzivni vezista je došao iz redova velikog gradskog rivala – Čelzija kojem je na ime obeštećenja pripalo 10 miliona funti (uz potencijalni 2 miliona kroz bonuse). Saradnja je ugovorena do leta 2024. godine uz opciju nastavka za dodatnih 12 meseci.

 

„Žoržinjo je igrač sredine terena sa inteligencijom, ogromnim liderskim veštinama i ogromnom količinom iskustva u Premijer ligi, ali i na međunarodnom nivou. Zadovoljstvo nam je što smo potpisali ugovor sa Žoržinjom i poželeli dobrodošlicu njemu i njegovoj porodici u klub“, rekao je trener ekipe – Mikael Arteta.

Arsenal je kao „prvu metu“ imao vezistu Brajtona – Mojzesa Kaiseda, ali ni ponuda od 80 miliona eura nije bila dovoljna za realizaciju tog transfera. Ipak, uprava londonskog kluba na samom kraju zimskog prelaznog roka je uspela da dovede neophodno pojačanje na sredini terena u vidu jednog veoma iskusnog fudbalera.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje