subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Postoji li „saradnja“ u engleskoj League Two?

U okviru 31. kola engleske League Two, odnosno četvrtog ranga takmičenja, sastaće se ekipe Barrow i Newport. Taj duel je na programu od tačno 16 sati.

Barrow se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji sa učinkom od 12 pobeda, 5 remija i 12 poraza, tj. sa ukupno 41 bodom, što je samo jedan manje od mesta koje vodi u play-off.

Sa druge strane, Newport zauzima 19. mesto na tabeli, sa ukupno 29 poena ili 5 više od zone za ispadanje, a do sada je ostvario 7 pobeda, 8 remija i 12 poraza.

Međusobne utakmice: Barrow – Newport (www.flashscore.com)

Ono što nam je zapalo za oko kada su u pitanju ove ekipe jesu rezultati sa njihovih međusobnih utakmica, tačnije poslenjih 7 mečeva. Naime, i Barrow i Newport su zabeležili po jednu pobedu u sezonama 2012-13, a zatim i 2020-21 i 2021-22, da bi na prvom meču u tekućoj sezoni do pobede došao Barrow.

S obzirom na to da su od septembra 2020. do januara 2022. godine vezali 4 meča sa rezultatom 2:1, dok je za to vreme Barrow slavio 2 puta uz veliki prelaz, ovaj meč nam se čini vrlo zanimljiv i vredan pažnje. Za novu pobedu gosta, ovog puta Newporta, kladionice nude kvotu 3,05, a vi svakako možete pokušati i sa velikim prelazom.

Barrow – Newport – 0:1

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje