subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna goleada u austrijskoj 2. Ligi?

Ovog petka, sa početkom od 17 sati i 45 minuta, na programu je utakmica prvog kola austrijske 2. Lige u kojoj će se sastati Grazer AK i Amstetten.

Grazer AK je prethodnu sezonu u ovoj ligi završio na 2. mestu, sa ukupno 17 pobeda, 9 remija i 4 poraza te 60 osvojenih bodova, što je samo 1 manje od BW Linza koji je izborio promociju u viši rang.

Sa druge strane, Amstetten je na 30 odigranih mečeva osvojio 45 poena, zbog čega je zauzeo 5. poziciju na tabeli, a pritom je ostvario 12 pobeda, 9 remija i 9 poraza.

Međusobne utakmice: Grazer AK – Amstetten (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ovih ekipa, možemo da primetimo da su do sada i Grazer AK i Amstetten bili izuzetno efikasni. Na poslednjih 8 mečeva njihove mreže su se zatresle ukupno 31 put ili u proseku čak 3,88 puta po meču, što je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“. Za nastavak tog niza i bar tri gola na ovom susretu nudi se kvota 1,55.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje