ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna goleada u Bavarskoj!

U okviru prvog kola nemačke Regionallige Bayern odigraće se utakmica između Wacker Burghausena i Bayerna II. Taj duel je na programu večeras od tačno 18 sati.

Wacker Burghausen je prethodnu sezonu u ovoj ligi završio na 7. poziciji, sa ukupno 56 bodova i skorom od 16 pobeda, 8 remija i 14 poraza, da bi tokom letnjih priprema odigrao nerešeno sa Landsbergom (2:2) i pobedio Fortunu Regensburg (4:3).

Sa druge strane, Bayern II je osvojio ukupno 71 bod, uz 21 pobedu, 8 remija i 9 poraza, zbog čega je zauzeo 3. mesto na tabeli. Što se tiče njihovog učinka ovog leta, tim iz Minhena je upisao tri pobede – protiv Zakakioua (4:0), Saalfeldena (0:4) i Lieferinga (1:2).

Međusobne utakmice: Burghausen – Bayern II (www.flashscore.com)

Međusobne utakmice između ovih dveju ekipa su sada već prepoznatljive po punim mrežama, s obzirom na to da je na prethodnih 11 susreta palo čak 46 golova ili u proseku nešto više od 4 gola po meču. To je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“ koji se ovog puta plaća kvotom 1,33, dok smo tip “4+“ (1,93) mogli da vidimo čak 9 od 11 puta. Koliko golova ćemo videti večeras?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje