četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna goleada u drugoj ligi Danske

U okviru prvog kola danske 1st Division odigraće se utakmica između Nykobinga i Fredericije, koja je na programu u subotu od tačno 15 časova.

Nykobing je prošlu sezonu završio na poslednjoj, 6. poziciji u okviru grupe za promociju u viši rang, a na svom kontu je imao 35 bodova uz skor od 10 pobeda, 5 remija i 17 poraza.

Fredericia je učestvovala u istoj grupi kao i Nykobing, ali je sa 50 poena i učinkom od 15 pobeda, 5 remija i 12 poraza zauzela pretposlednje mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Nykobing – Fredericia (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ovih dveju ekipa su praktično postali prepoznatljivi po velikom broju pogodaka, što potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 10 utakmica mreže zatresle ukupno 46 puta ili u proseku 4,6 puta po meču. Što se tiče tipova koji su bili česta pojava, tip “3+“ (1,45) je prošao svih 10 puta, dok smo “4+“ (2,25) mogli da vidimo na svakoj od poslednjih 7 utakmica. Koji je vaš izbor za danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje