subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja kineskih drugoligaša!

Ekipe Jiangxi Lushan i Shenyang Urban sastaće se u subotu ujutru, od 8 sati i 30 minuta, a radi se o utakmici 29. kola kineske Jia League.

Jiangxi Lushan se na 2 kola do kraja sezone nalazi na pretposlednjem, 15. mestu i sa 21 osvojenim bodom (5 pobeda, 6 remija i 17 poraza) već su ispali u niži rang. Ono što im jedino preostaje jeste da osiguraju pretposlednje mesto, te da sezonu ne završe na samom dnu tabele.

Što se tiče gostujućeg tima, Shenyang Urban je do sada ostvario 7 pobeda, 11 remija i 10 poraza i uoči današnjeg susreta zauzima 10. poziciju sa 32 osvojena boda. Njihova sezona je praktično gotova, pošto su već obezbedili opstanak.

Međusobne utakmice: Jiangxi Lushan – Shenyang Urban FC (www.betexplorer.com)

Ono što je zanimljivo kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihove međusobno odigrane utakmice, kojih je u prošlosti bilo ukupno 7. Naime, Jiangxi Lushan i Shenyang Urban su delili bodove po principu “3 za 3“ u sezonama 2020, 2021 i 2022, da bi na prvom meču u sezoni 2023 slavio Shenyang Urban.

Ukoliko ovaj niz rezultata nije slučajnost i saradnja zaista postoji, danas bi trebalo da vidimo pobedu Jiangxi Lushana, čime bi vrlo verovatno izbegao poslednje mesto na tabeli, a za istu se nudi kvota od oko 2,55. Varijanta “W1“ se plaća kvotom 1,80.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje