petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u drugoj ligi Turske

Ove subote, sa početkom od tačno 15 časova, odigraće se utakmica 33. kola turske 1. Lige u kojoj će Tuzlaspor ugostiti ekipu Bodrumspora.

Tuzlaspor je do sada zabeležio 10 pobeda, 4 remija i 16 poraza te samo pet kola do kraja sezone nalazi na 12. poziciji sa 34 boda, što je 9 više od zone za ispadanje, a čak 15 manje od pozicije koja vodi u baraž. Može se reći da je za njih sezona praktično završena.

Sa druge strane, Bodrumspor zauzima 7. mesto na tabeli, dok na svom kontu ima 14 pobeda, 7 remija i 9 poraza te ukupno 49 osvojenih bodova. U ovom trenutku imaju dva boda više od prvog tim ispod crte za baraž, te će im do kraja sezone svaki poen biti od velikog značaja.

Gosti će priliku za nove bodove imati na današnjem susretu sa Tuzlasporom s obzirom na to da rezultati sa njihovih međusobnih utakmica podsećaju na saradnju “3 za 3“ koja favorizuje upravo Bodrumspor.

Međusobne utakmice: Tuzlaspor – Bodrumspor (www.betexplorer.com)

Naime, Tuzlaspor i Bodrumspor su naizmenično pobeđivali u sezonama 2017-18 i 2019-20, što su jedine dve sezone u kojima su se prethodno sastajali, a pritom su u oktobru 2019. godine odradili i prelaz u korist domaćina. Veliki prelaz smo videli i na prvom meču u tekućoj sezoni gde je nakon vođstva Bodrumspora na poluvremenu, Tuzlaspor uspeo da okrene na 1:2 i osvoji tri boda pri kvoti 5,04.

Ako ovaj niz rezultata nije slučajan i saradnja zaista postoji danas bi trebalo da vidimo još jednu pobedu gosta, sada Bodrumspora, a za istu se nudi kvota 1,95. Vredi pokušati i sa prelazom “1-2“, koji se plaća kvotom 25,00.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje