nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u Engleskoj nam može doneti kvotu 5,00

U okviru 26. kola engleske Southern League South Division odigraće se meč između Salisburya i Tivertona, koji je na programu od tačno 16 časova.

Salisbury je u dosadašnjem toku sezone ostvario 14 pobeda, 5 remija i 4 poraza, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji sa 47 poena.

Tiverton zauzima 16. mesto na tabeli, do sada je zabeležio 5 pobeda, 8 remija i 9 poraza, dok na svom kontu ima 23 boda, tj. 2 više od zone za ispadanje.

Ako se osvrnemo na prethodne susrete ovih ekipa, moći ćemo da uočimo jedan vrlo zanimljiv niz rezultata koji podseća na saradnju. Naime, Salisbury i Tiverton su naizmenično pobeđivali u sezonama 2018-19, 2021-22 i 2022-23, dok smo u sezoni 2019-20 videli dva remija.

Međusobne utakmice: Salisbury – Tiverton (www.betexplorer.com)

Pošto je na prvom ovosezonskom meču slavio Salisbury danas se kao logičan izbor za klađenje nameće pobeda Tivertona, za koju kladionice nude sjajnu kvotu od oko 5,00. Isto tako, možete pokušati sa duplom šansom “X2“ po kvoti 2,35 ili pobedom bez nerešenog ishoda “W2“ po kvoti 3,90.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje