nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u Poljskoj nam donosi kvotu 4,20

U okviru 31. kola poljske III Lige (Grupa I) sastaće se Lechia Tomaszow Mazowiecki i Blonianka Blonie. Ovaj meč je na programu od tačno 17 časova.

Lechia Tomaszow Mazowiecki je ekipa koja se posle 30 odigranih kola nalazi na 7. poziciji sa skorom od 13 pobeda, 9 remija i 8 poraza. Za nju je sezona praktično završena pošto ima 19 bodova više od zone za ispadanje, kao i 13 bodova manje od pozicije koja vodi u viši rang.

To ne može da se kaže i za goste, pošto se Blonianka Blonie nalazi na pretposlednjem mestu, ali sa 6 pobeda, 5 remija, 19 poraza i 23 boda, što je 7 manje od sigurne zone. Nakon današnjeg protivnika predstoje im dueli sa ekipama koje se takođe bore za opstanak tako da još ništa nije gotovo.

Međusobne utakmice: T. Mazowiecki – Blonianka Blonie (www.betexplorer.com)

Upravo današnja utakmica bi mogla da im bude od velike pomoći s obzirom na to da rezultati sa prethodnih susreta podsećaju na saradnju “3 za 3“, a sada bi red trebalo da bude upravo na goste. Ove dve ekipe su naizmenično pobeđivale u sezonama 2020-21 (kao gosti) i 2021-22 (kao domaćini), da bi na prvom meču u ovoj sezoni ponovo slavio gost – Lechia Tomaszow Mazowiecki. Nova pobeda gosta, sada Blonianke Blonie, plaća se odličnom kvotom 4,20 pa ih svakako vredi ispratiti na sitno.

Lechia Tomaszow Mazowiecki – Blonianka Blonie – 0:2

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje