petak, 12. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni “3 za 3“ u drugoj ligi Holandije?

Ekipe Eindhoven i Maastricht sastaće se večeras od tačno 20 časova, u okviru 23. kola holandske druge lige, Eerste Divisie.

Eindhoven stiže na ovaj meč kao 12. tim na tabeli, pošto je do sada osvojio 30 poena i ostvario 7 pobeda, 9 remija i 6 poraza.

Maastricht ima samo jedan bod manje i trenutno se nalazi na poziciji ispod Eindhovena, pošto je upisao 8 pobeda, 5 remija i 9 poraza.

Ako bacimo pogled na međusobne susrete Eindhovena i Maastrichta moći ćemo da uočimo niz rezultata koji podseća na saradnju “ 3 za 3“. Naime, ove dve ekipe su naizmenično pobeđivale kod kuće u sezonama 2020-21, 2021-22 i 2022-23, da bi na prvom meču u sezoni 2023-24 slavio gost, Eindhoven.

Međusobne utakmice: Eindhoven FC – Maastricht (www.betexplorer.com)

Prateći ovaj šablon, danas se kao logičan izbor nameće klađenje na novu pobedu gosta, sada Maastrichta, a ista se plaća fantastičnom kvotom 3,40. Opciju “W2“ (pobeda bez nerešenog ishoda) možete odigrati po kvoti 2,55.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje