petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni “3 za 3“ u Slovačkoj nam donosi kvotu 6,40

Ove subote, sa početkom od tačno 15 časova, odigraće se utakmica 19. kola slovačke Fortuna Lige između Sereda i Spartak Trnave.

Sered se uoči današnjeg duela nalazi na 6. poziciji i ima ukupno 23 osvojena boda, uz skor od 6 pobeda, 5 remija i 7 poraza.

Sa druge strane, Trnava je osvojila 39 poena i sada zauzima 2. mesto na tabeli. Sa učinkom od 12 pobeda, 3 remija i 3 poraza ovaj tim je već osigurao mesto u narednoj fazi takmičenja.

Stanje na tabeli slovačke Fortuna Lige (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na međusobno odigrane utakmice između Sereda i Spartak Trnave moći ćemo da uočimo vrlo interesantan niz koji podseća na saradnju, tj. popularni “3 za 3“.

Međusobne utakmice: Sered – Trnava (www.flashscore.com)

Naime, ove dve ekipe su se prvi put sastale 2012. godine u okviru kupa i 2018. godine u ligi, da bi od tada i jedni i drugi upisali po pobedu u sezonama 2018-19, 2019-20 i 2020-21. S obzirom na to da su prva tri boda u ovoj sezoni pripala Spartak Trnavi, sada se kao logičan izbor nameće pobeda Sereda po fantastičnoj kvoti 6,40. Dupla šansa “1X“ se plaća kvotom 2,50. Šta vi mislite, da li ove dve ekipe zaista sarađuju?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje