Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.12:00 Seongnam – Seoul (Južna Koreja – K League 1)

U poslednjih nekoliko godina susreti ova dva tima su nam uglavnom donosili veliki broj pogodaka, a pored toga često smo imali priliku da vidimo i velike prelaze. To je bio slučaj na čak 3 od 4 utakmice koje su odigrane između oktobra 2015. i avgusta 2016. godine. Kako je od poslednjeg ”loma” prošlo tačno 4 godine, nadamo se da je konačno došlo vreme da naprave još jedan.

1-2 (42,00) / 2-1 (36,00)

Međusobne utakmice: Seongnam – Seoul (www.flashscore.com)

19:00 Skalica – Petrzalka (Slovačka – 2. Liga)

Drugi predlog za danas se odnosi na utakmicu prvog kola slovačke druge lige, a kako je u pitanju sam početak sezone ne bi bilo iznenađenje ukoliko bismo videli preokret. Za Skalicu i Petrzalku prelazi nisu stran pojam, a isti napravili čak 2 puta u poslednjih 7 godina. Verujemo da je ovo prava prilika da ”zalome” još jednom i donesu nam naplatu odlične kvote. Šta vi mislite o ovom susretu?

1-2 (44,00) / 2-1 (22,00)

Međusobne utakmice: Skalica – Petrzalka (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.