U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:30 Palestino – Union Espanola (Čile – Primera Division)

Četrnaesto kolo prvenstva Čilea, tj. takozvane Primere Division, donosi nam utakmicu između Palestina i Union Espanola koja će se odigrati od 19 sati i 30 minuta po našem vremenu. Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, Palestino i Union Espanola su se u periodu od maja 2013. do aprila 2017. godine sastali ukupno 13 puta, a za to vreme su odradili 4 velika prelaza (3 za Union i 1 za Palestino) kao i još 4 preokreta u toku meča (2 za Union i 2 za Palestino), od čega 2 uz bar 7 postignutih pogodaka. Uzimajući u obzir to, kao i činjenicu da prelaze i preokrete nismo videli u poslednjih 6 utakmica i već skoro 4 godine, naše mišljenje je da ih vredi ispratiti na sitno. Nadamo se da će nakon te kraće pauze konačno nastaviti sa “lomovima“.

Srećno ako ispratite, a vaše predloge ostavite u komentarima!

2-1 (24,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (8,00) / PR2 (13,00) – 3:2 (0:0)

Međusobne utakmice: Palestino – Union Espanola (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.