sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 1. oktobar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:15 Oostende – Genk (Belgija – Jupiler Pro League)

Za danas izdvajamo utakmicu desetog kola belgijskog prvenstva, Jupiler Pro League, u kojoj će se sastati trinaestoplasirani Oostende i drugoplasirani tim na tabeli – Genk. Ove dve ekipe su se u periodu od maja 2016. do jula 2021. godine sastale ukupno 15 puta, a zanimljivo je da su za to vreme odradile 3 velika prelaza. Na prvom meču smo mogli da vidimo preokret Oostendea, zahvaljujući golu u 93. minutu. Drugi prelaz je bio u korist Genka, gde je domaćin poveo u 43. minutu, a gost okrenuo na 4:1 već do 70. minuta. Poslednji susret je bio i najzanimljiviji jer smo pored nekoliko preokreta videli i čak sedam postignutih golova. Sve u svemu, vrlo interesantan meč za danas, a nadamo se da ćemo i ovog puta videti prelaz.

Koji su vaši potencijalni prelazi za danas? Predloge ostavite u komentarima.

2-1 (40,00) / 1-2 (21,00) / PR1 (14,00) / PR2 (7,30) – 1:2 (gost vodio 1:0)

Međusobne utakmice: Oostende – Genk (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje