sreda, 29. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 10. maj 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


02:00 Oriente Petrolero – Santa Cruz (Bolivija – Division Profesional)

Večeras od dva sata nakon ponoći odigraće se utakmica bolivijske Division Profesional između desetoplasiranog Oriente Petrolera i petoplasiranog tima na tabeli – Santa Cruza. Ova utakmica nam je zapala za oko zbog činjenice da su Oriente Petrolero i Santa Cruz odraili čak tri velika prelaza na poslednje četiri međusobne utakmice i to tri u nizu, a svaki put je do pobede došao današnji gost. Pošto ove dve ekipe očigledno obožavaju prelaze, dok u prvih 10 kola u tekućoj sezoni nisu napravili niti jedan, nadamo se da će baš večerašnji meč biti prilika za “lom“. Srećno ako ispratite!

2-1 (25,00) / 1-2 (55,00) / PR1 (8,75) / PR2 (18,00) – 0:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Oriente Petrolero – Santa Cruz (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje