subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 11. septembar 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Thor Akureyri – Selfoss (Island – Inkasso-deildin)

Prva utakmica koju izdvajamo za danas odigraće se u okviru druge lige Islanda, takozvane Inkasso-deildin, u kojoj će se sastati desetoplasirani Thor Akureyri i devetoplasirani Selfoss. Ove dve ekipe su nam u poslednjih 6 godina priredile donele 3 velika prelaza (sva tri u korist današnjeg domaćina, a jedan uz čak 8 postignutih golova) i to na samo 8 odigranih utakmica. Nadamo se da će nakon dva meča pauze Islanđani ponovo “zalomiti“, što bi i jednima i drugima to bio prvi put ove sezone.

2-1 (28,00) / 1-2 (21,00) – 1:2 (1:2)


17:00 Wolfsberger – Hartberg (Austrija – Tipico Bundesliga)

Što se tiče drugog meča, on će se odigrati u sklopu sedmog kola austrijske Tipico Bundeslige između Wolfsbergera i Hartberga, odnosno 5. i 9. tima na tabeli. O prelazima u režiji austrijskih prvoligaša smo već pisali nekoliko puta, u junu 2020. godine smo čak uspeli da naplatimo prelaz iz 1 u 2 po fantastičnoj kvoti 50,00, dok smo u julu bili blizu tom scenariju, ali je Wolfsberger promašio penal u 92. minutu. Dakle, ove dve ekipe su nam jako dobro poznate i mislim da zaista ne treba trošiti reči. Srećno ako ispratite!

2-1 (23,00) / 1-2 (40,00) – 1:3 (0:2)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje