utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 13. april 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:00 Vejle – Hvidovre IF (Danska – 1st Division)

Za danas izdvajamo utakmicu danske 1st Division gde će se u okvir 25. kola grupe za promociju sastati Vejle i Hvidovre IF. U ovom trenutku domaćin ima 51 bod i zauzima 1. mesto na tabeli, dok se gosti nalaze na drugoj poziciji sa ukupno 47 poena, što je 6 bodova više od prvog tima ispod crte za promociju. Ono što je zanimljivo kada su u pitanju njihovi međusobni susreti jeste činejnica da su “zalomili“ na čak 3 od prethodne 4 utakmice, a sva tri prelaza su bila u korist današnjeg domaćina. S obzirom na to da se više radi o borbi za prvo mesto nego za promociju nije nemoguće da i ovog puta vidimo neki preokret, ali im ne ide u prilog činjenica da je Hvidovre IF imao prelaz i u prethodna 2 kola te bi im ovo bio treći u nizu. U svakom slučaju, srećno!

2-1 (24,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (8,25) / PR2 (15,00) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Vejle – Hvidovre IF (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje