petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 14. maj 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:15 Schaffhausen – Aarau (Švajcarska – Challenge League)

Za danas izdvajamo utakmicu švajcarske Challenge League u kojoj će se sastati Schaffhausen i Aarau. Posle 35 odigranih kola ove dve ekipe imaju isti broj bodova (62) i zauzimaju prvo i drugo mesto na tabeli, odnosno pozicije koje donose direktnu promociju u viši rang i baraž. Sve ukazuje na to da će njihov meč biti zanimljiv, posebno kada bacimo pogled na njihove međusobno odigrane utakmice. Naime, Schaffhausen i Aarau su nam od novembra 2016. godine doneli 6 velikih prelaza (4 u korist današnjeg domaćina i 2 u korist gosta) kao i još nekoliko preokreta bez prelaza. S obzirom na njihove ambicije na ovom meču i činjenicu da nisu “zalomili“ ni na jednom od prethodna četiri susreta, možda je ovo prava prilika da naplatimo prelaz. Šta vi mislite?

2-1 (23,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (7,90) / PR2 (10,00) – 0:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Schaffhausen – Aarau (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje