nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 17. decembar 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


12:00 Olivenza – Arroyo (Španija – Tercera RFEF – Group 14)

Prva od dve utakmice koje izdvajamo za danas odigraće se tačno u podne, u sklopu španske Tercera RFEF, odnosno petog ranga takmičenja. Domaći tim se nakon 14 odigranih kola nalazi na 4. poziciji, dok gosti sa samo jednim bodom manje zauzimaju 7. mesto na tabeli. Kada je reč o njihovim međusobnim duelima, zanimljiv je podatak da su se od marta 2021. godine ove dve ekipe sastale svega 5 puta, a da su za to vreme odradile čak 3 velika prelaza, od kojih je prvi bio u korist Arroya i naredna dva u korist Olivenze. Hoćemo li i ovog puta videti jedan “lom“?

2-1 (35,00) / 1-2 (45,00) – 2:2 (1:1)

Međusobne utakmice: Olivenza – Arroyo (www.flashscore.com)

20:45 Carrarese – Lucchese (Italija – Serie C – Group B)

Što se tiče drugog predloga za danas, radi se o utakmici italijanske treće lige, Serie C, u kojoj će snage odmeriti petoplasirani Carrarese i trenutno 10. tim na tabeli, Lucchese. Kao što je to bio slučaj kod španskih niželigaša i ove dve ekipe su takođe odradile tri velika prelaza, ali u nešto dužem vremenskom periodu – na 9 utakmica odigranih u periodu od oktobra 2017. do decembra 2022. godine. Za to vreme, Lucchese je slavio 2 puta nakon zaostatka na poluvremenu, dok je Carrarese to učinio samo jednom, iako je u aprilu ove godine napravio preokret bez prelaza. Mogu li Italijani do novog preokreta?

2-1 (30,00) / 1-2 (60,00) – 1:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Carrarese – Lucchese (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje