subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 20. maj 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


13:00 Heidenheim – Sandhausen (Nemačka – 2. Bundesliga)

Prva od dve utakmice koje izdvajamo za ovu subotu odigraće se u sklopu pretposlednjeg, 33. kola nemačke 2. Bundeslige, a sastaju se drugoplasirani Heidenheim i poslednji tim na tabeli – Sandhausen. Za goste je ova sezona završena i oni će gotovo sigurno direktno ispasti u niži rang, dok se gosti još uvek bore za promociju u Bundesligu. Ipak, razlog zbog kojeg vam skrećemo pažnju na ovaj meč je činjenica da su Heidenheim i Sandhausen odradili čak tri prelaza u periodu od novembra 2017. do maja 2021. godine, od kojih su prvi i treći bili u korist Heidenheima, a drugi u korist Sandhausena. Na prošlom susretu su nam priredili sjajnu goleadu uz čak 7 postignutih pogodaka, a pošto su između prelaza uvek imali 3 meča pauze nadamo se da će tako biti i ovog puta.

2-1 (21,00) / 1-2 (75,00) / PR1 (7,50) / PR2 (23,00) – 1:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Heidenheim – Sandhausen (www.flashscore.com)

17:30 Podbeskidzie – Wisla Krakow (Poljska – Division 1)

U drugoj utakmici, koja će se odigrati u okviru 32. kola poljske Division 1, osmoplasirani Podbeskizie će ugostiti trećeplasiranu Wislu iz Krakowa. Ni za jednu od ovih ekipa sezona nije gotova – domaćin i dalje može da izbori mesto u play-offu dok bi gosti uz nešto sreće mogli i do direktne promocije. Što se tiče njihovih međusobnih okršaja, Podbeskidzie i Wisla su do sada “zalomili“ ukupno četiri puta: prva tri puta u periodu od otobra 2014. do maja 2016. godine, da bi isto učinili i na prijateljskoj utakmici u julu prošle godine. Na poslednjem odigranom meču, prošlog oktobra, Wisla i Podbeskidzie su bili nadomak novog prelaza, ali je gol gostiju u poslednjih minutima doneo podelu bodova. Svakako ih vredi ispratiti i danas. Srećno!

2-1 (35,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (12,50) / PR2 (9,25) – 0:3 (0:1)

Međusobne utakmice: Podbeskidzie – Wisla (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje