sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 20. novembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.12:30 Port MTI FC – Suphanburi (Tajland – Thai League 1)

Pored toga što su susreti Port MTI-a i Suphanburi-a prepoznatljivi po velikom broju pogodaka, takođe su poznati i po čestim prelazima. Samo u poslednje tri godine ovi timovi su odigrali 6 utakmica i pritom “zalomili“ čak 3 puta, što teško da može biti slučajnost. Šta vi mislite, hoćemo li i danas videti preokret?

2-1 (21,00) / 1-2 (45,00) – 4:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Port MTI FC – Suphanburi (www.flashscore.com)

18:00 BW Linz – SV Horn (Austrija – 2. Liga)

Što se tiče drugog predloga, reč je o utakmici između BW Linza i SV Horna. Ovi timovi nisu “lomili“ toliko često kao Tajlanđani, ali su to ipak učinili 2 puta na poslednjih 8 susreta, dok smo na jednom meču mogli da vidimo i običan preokret, bez velikog prelaza. Nadamo se da će nakon kraće pauze nastaviti sa istim.

2-1 (22,00) / 1-2 (40,00) – 3:2 (3:0)

Međusobne utakmice: BW Linz – SV Horn (www.flashscore.com)

18:30 Amstetten – Austria Vienna II (Austrija – 2. Liga)

Za kraj vam izdvajamo još jednu utakmicu iz druge lige Austrije, ovog puta između Amstettena i Austrije II. Kada je reč o susretima ove dve ekipe, velike prelaze smo mogli da vidimo na 3 od poslednjih 10 međusobnih utakmica, a interesantno je da su svaki put “zalomili“ u korist domaćeg tima i to Amstettena. Kako će se i ovaj meč igrati na stadionu Amstettena svakako da ih vredi ispratiti na sitno.

Za šta god se odlučite želimo vam mnogo sreće. Pišite nam i vaše potencijalne prelaze za danas!

2-1 (23,00) / 1-2 (33,00) – 1:2 (1:1)

Međusobne utakmice: Amstetten – Austria Vienna II (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje