subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 21. januar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:10 Al-Ittihad – Al-Faisaly (Saudijska Arabija – Saudi Professional League)

Za danas izdvajamo utakmicu prvenstva Saudijske Arabije, tačnije 18. kola ovog takmičenja, u kojoj će se prvoplasirani Al-Ittihad dočekati četrnaesti tim na tabeli – Al-Faisaly. O međusobnim okršajima i nizu od 13 utakmica na kojima je bio dobitan tip “GG“ smo već pisali, a odlučili smo se i na ovu rubriku s obzirom na to da su ova dva saudijska prvoligaša u poslednje četiri i po godine napravila čak 3 velika prelaza, a svaki od njih je bio u korist današnjeg gosta. Možda je današnji duel prava prilika da favorizovani Al-Ittihad smanji taj rezultat na 1:3. Šta vi mislite?

2-1 (23,00) / 1-2 (50,00) / PR1 (7,40) / PR2 (17,00) – 1:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Al-Ittihad FC – Al-Faisaly (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje