nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 23. jul 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


11:00 Mito – Omiya Ardija (Japan – J2 League)

Danas ćemo pokušati sa utakmicom japanske J2 League u kojoj će se od 11 sati po našem vremenu sastati osamnaestoplasirani Mito i Omiya Ardija, koji je u ovom trenutku poslednji tim na tabeli. U dosadašnjem toku sezone domaći tim je odradio ukupno 3 prelaza, od kojih je jedan bio u pretprošlom kolu gde su nakon vođstva na poluvremenu sa 1:2 pretrpeli poraz od Iwakija sa 4:3. Sa druge strane, gosti su do sada zalomili 2 puta, oba u porazu, uključujući i poraz početkom jula gde su kao i Mito vodili sa 1:2, da bi na kraju Machida slavila sa 3:2. Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima i tu smo takođe mogli da vidimo dosta prelaza – čak 4 na 9 ligaških utakmica odigranih u periodu od aprila 2015. do februara 2021. godine (sva 4 uz pobedu Omiya Ardije), da bi na poslednja četiri meča svaki put slavio Mito, ali bez prelaza. Sve u svemu, radi se o susretu ekipa koje vole da “lome“, pa se nadamo da će tako i nastaviti. Srećno!

2-1 (24,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (8,00) / PR2 (13,00) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Mito – Omiya Ardija (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje