četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 23. oktobar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


15:00 Clermont – Brest (Francuska – Ligue 1)

U okviru dvanaestog kola prvenstva Francuske, Ligue 1, odigraće se utakmica između Clermonta i Bresta. Domaćin se u ovom trenutku nalazi na 9. poziciji sa 17 bodova, dok gosti imaju svega 6 poena i na ovaj meč stižu kao poslednji, 20. tim na tabeli. Ono što je zanimljivo kada su u pitanju međusobni okršaji Clermonta i Bresta jeste činjenica da su u prošlosti često umeli da “zalome“. Velike prelaze su odradili na ukupno tri meča u periodu od avgusta 2014. do novembra 2017. godine, od kojih su prvi i treći bili u korist Bresta, dok je drugi po redu doveo do pobede Clermonta. S obzirom na to da prelaz nije viđen ni na jednom od prethodnih 5 mečeva današnji ćemo pažljivo ispratiti. Srećno!

Na kojim utakmicama vi očekujete prelaz? Predloge ostavite u komentarima!

2-1 (30,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (9,50) / PR2 (13,00) – 1:3 (0:1)

Međusobne utakmice: Clermont – Brest (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje