petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 24. septembar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Oxford City – Bath City (Engleska – National League South)

Za danas izdvajamo utakmicu desetog kola engleske National League South, odnosno šestog ranga takmičenja, a sastaju se jedanaestoplasirani Oxford City i šestoplasirani Bath City. O njihovim međusobnim susretima smo već pisali, ali se definitivno vredi podsetiti uoči današnjeg susreta. Naime, Oxford City i Bath City su u periodu od septembra 2016. do avgusta 2019. godine odigrali ukupno 9 utakmica, a pritom su uspeli da odrade čak 3 velika prelaza, od kojih su prvi i treći bili u korist Oxford City-a, a drugi u korist Batha City-a. S obzirom na to da ove sezone i jedni i drugi primaju i postižu dosta golova nije isključeno da i danas dođe do nekog preokreta, a kako su u prošlosti već imali nekoliko prelaza nadamo se da će i ovog puta. Srećno!

2-1 (26,00) / 1-2 (33,00) / PR1 (8,75) / PR2 (11,50) – 3:3 (3:0)

Međusobne utakmice: Oxford City – Bath (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje