Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.19:00 Brage – Jonkopings (Švedska – Allsvenskan)

Ovu nedelju započinjemo utakmicom iz druge lige švedske, Superettana, u kojoj će se sastati Brage i Jonkopings. Domaćin se nakon 24 kola nalazi na 7. poziciji, što je sredina tabele, dok gosti zauzimaju 3. mesto, sa istim brojem bodova kao i četvrtoplasirani tim. Ono što je interesantno u vezi ove dve ekipe jesu njihovi međusobni susreti. Naime, Brage i Jonkoping su se u periodu od oktobra 2013. i oktobra 2018. godine sastali samo 3 puta, ali su za to vreme napravili čak 2 velika prelaza. Nakon toga su odigrali još 4 meča, bez i jednog preokreta, pa je ovo možda i pravi trenutak da prekinu pauzu. Šta vi mislite, hoćemo li i danas videti prelaz?

2-1 (38,00) / 1-2 (27,00) – 1:4 (1:2) (domaćin postigao prvi gol na meču)

Međusobne utakmice: Brage – Jonkopings (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.