Advertisement

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Ballymena – Dungannon (Severna Irska – NIFL Premiership)

U okviru 26. kola prvenstva Severne Irske, takozvanog NIFL Premiershipa, odigraće se utakmica između Ballymene i Dungannona, koja je na programu od 16 sati po našem vremenu. Gosti su uoči današnjeg susreta zakucani za dno tabele sa svega 15 poena, dok domaći tim na svom kontu ima 39 bodova i zauzima 7. poziciju, isto kao i Crusaders koji je u plavoj zoni (zbog čega su im bodovi nešto potrebniji u odnosu na današnjeg rivala).

Ono zbog čega vam skrećemo pažnju na utakmicu između Ballymene i Dungannona jeste činjenica da su ove dve ekipe u prošlosti obožavale da okreću rezultate. Oni su se, u periodu od novembra 2016. do decembra 2020. godine, sastali ukupno 14 puta, a za to vreme su odradili 3 velika prelaza (2 za Ballymenu i 1 za Dungannon), kao i još 2 klasična preokreta u toku meča (1 za Ballymenu i 1 za Dungannon). Sve u svemu, veoma interesantan meč na koji bi trebalo obratiti pažnju, a mi se nadamo da će nam i ovog puta doneti neki preokret.

2-1 (25,00) / 1-2 (60,00) / PR1 (8,25) / PR2 (20,00) – 5:1 (4:0)

(Crvenom bojom su označeni prelazi, a crnom najobičniji preokreti)

Međusobne utakmice: Ballymena – Dungannon (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu ”dojave” i ”sigurni” prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here