nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 27. novembar 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


01:00 Houston Dynamo – Sporting Kansas City (SAD – MLS – Play Offs)

Večeras od 1 sata nakon ponoći odigraće se četvrt-finalni meč MLS-a u kojem će se sastati Houston Dynamo i Sporting Kansas City. Ove dve ekipe su se u periodu od oktobra 2017. do maja 2022. godine sastale ukupno 15 puta, a zanimljivo je da su za to vreme odradili čak 5 velikih prelaza, od kojih su tri bila u korist Sporting Kansas Citya i preostala dva u korist Houston Dynama. Pored toga, imali smo prili da vidimo i dva preokreta bez prelaza, po jednom uz pobedu oba tima, što je svakako podatak vredan pomena. S obzirom na to da oba tima i primaju i postižu dosta golova, nije nemoguće da i u ovakvom meču vidimo neki preokret, a nadamo se da i jedan veliki prelaz. Srećno ako ispratite!

2-1 (25,00) / 1-2 (50,00) / PR1 (8,75) / PR2 (17,00) – 1:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Houston Dynamo – Sporting Kansas City (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje