petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 28. novembar 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:30 Gent – Standard Liege (Belgija – Jupiler Pro League)

Za kraj ove nedelje izdvajamo utakmicu šesnaestog kola belgijske Jupiler Pro League u kojoj će devetoplasirani Gent ugostiti trenutno 12. tim na tabeli – Standard Liege. Međusobni susreti ovih dveju ekipa su već postali poznati po velikim prelazima, s obzirom na to da su samo u poslednje tri i po godine Gent i Standard “zalomili“ 4 puta. Čak tri od ta četiri prelaza su bila u korist današnjeg gosta, dok je domaći tim i veliki favorit za pobedu na današnjem meču samo jednom nadoknadio zaostatak sa poluvremena – u novembru 2019. godine. Hoće li to učiniti i ovog puta?

2-1 (23,00) / 1-2 (50,00) / PR1 (7,70) / PR2 (18,00) – 3:1 (1:0)

Međusobne utakmice: Gent – St. Liege (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje