petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 3. decembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.



22:15 Nacional Potosi – Oriente Petrolero (Bolivija – Division Profesional)

Od nastavka sezone u bolivijskom prvenstvu odigrana su tek 2 kola, a već smo mogli da vidimo čak 4 velika prelaza. Bolivijci očigledno nastavljaju po starom i zato ćemo pokušati baš sa njima. Za danas vam izdvajamo utakmicu u kojoj će od 22 sata i 15 minuta devetoplasirani Nacional Potosi ugostiti pretposlednji Oriente Petrolero. Iako su se ovi timovi u prošlosti sastali veliki broj puta, veliki prelazi su postali česti tek od februara 2019. godine, tačnije na prethodnih 5 utakmica gde smo mogli da vidimo čak 2 “loma“, oba puta kada je Nacional Potosi bio domaćin. Iako su za tako kratak vremenski period uspeli da naprave dva prelaza, definitivno ih treba ispratiti i ovog puta. Nakon 9 meseci neigranja zbog pandemije koronavirusa, sve je moguće.

2-1 (22,00) / 1-2 (55,00) / PR1 (7,00) / PR2 (18,00) – 2:1 (1:0)

Međusobne utakmice: Nacional Potosi – Oriente Petrolero (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje