četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 30. jul 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


11:00 Mito – Omiya Ardija (Japan – J2 League)

Dvadesetdeveto kolo japanske J2 League nam donosi utakmicu između Mito HollyHocka i Omiya Ardije, koji u ovom trenutku zauzimaju dvanaesto, odnosno pretposlednje, 21. mesto na tabeli. Ono što nam je zapalo za oko kada su u pitanju ove dve ekipe jeste to da su u poslednjih sedam godina odradili ukupno 4 velika prelaza (sva četiri u korist današnjeg gosta), dok smo na još dve utakmice mogli da vidimo preokrete bez prelaza, po jednom uz pobedu Mitoa i Omiya Ardije. Pošto im preokreti i prelazi očigledno nisu strani pojam pokušaćemo da ih ispratimo i ovog puta, a nadamo se da će i danas doći do “loma“. Srećno!

2-1 (26,00) / 1-2 (45,00) / PR1 (8,50) / PR2 (16,00) – 1:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Mito – Omiya Ardija (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje