U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.19:00 Odense – Aalborg (Danska – Superliga)

U Danskoj će se od tačno 19 časova odigrati jedna veoma interesantna utakmica u kojoj će desetoplasirani Odense ugostiti petoplasirani Aalborg. Ono što možemo da primetimo, ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ova dva tima, jeste to da su veliki prelazi bili veoma česta pojava. Pored toga što su Odense i Aalborg zalomili na poslednja dva prijateljska okršaja, odigrana u maju i septembru ove godine, to su takođe učinili i na ligaškim utakmicama u decembru 2018. i maju 2016. godine. Dakle, prelazi im nisu strani i zato ne bi trebalo ignorisati današnju utakmicu, iako šanse da će isto uraditi i treći put u nizu nisu velike. U svakom slučaju, srećno!

2-1 (35,00) / 1-2 (29,00) / PR1 (14,00) / PR2 (9,75) – 2:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Odense – Aalborg (www.flashscore.com)

*PR 1 – Gost vodi u bilo kom trenutku utakmice, Domaćin pobeđuje na kraju utakmice.
*PR 2 – Domaćin vodi u bilo kom trenutku utakmice, Gost pobeđuje na kraju utakmice.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.