Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.


11:30 Oita – Sagan Tosu (Japan – J1 League)

Prvi predlog za danas odnosi se na utakmicu drugog kola japanskog prvenstva gde će snage odmeriti Oita i Sagan Tosu. Ono što je veoma zanimljivo u vezi ova dva tima jeste to da su se oni do sada sastali ukupno 11 puta, a da su za to vreme napravili čak 5 velikih prelaza, uključujući i 3 u nizu između maja 2013. i avgusta 2014. godine. Iako su male šanse da će nastaviti sa tim trendom, vredi ispratiti na manji ulog.

2-1 (33,00) / 1-2 (40,00)

Međusobne utakmice: Oita – Sagan Tosu (www.flashscore.com)

21:05 Lokomotiva Zagreb – Inter Zaprešić (Hrvatska – 1. HNL)

Pored japanskih prvoligaša danas ćemo ispratiti i okršaj hrvatskih prvoligaša, tj. Lokomotive iz Zagreba i Inter Zaprešića, uz čiju pomoć smo tokom april prošle godine naplatili fantastičnu kvotu 50. Ovde nećemo trošiti reči, a nadamo se da će nas nakon četiri utakmice bez prelaza ovi timovi ponovo ispoštovati.

2-1 (25,00) / 1-2 (90,00)

Međusobne utakmice: Lok. Zagreb – Zaprešić (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.