petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 4. mart 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:00 Hartberg – Wolfsberger AC (Austrija – Bundesliga)

U okviru 20. kola austrijske Bundeslige odigraće se utakmica između Hartberga i Wolfsbergera, odnosno 11. i 9. tima na tabeli. Ovaj meč nam je zapao zbog oko zbog činjenice da su Hartberg i Wolfsberger u prošlosti obožavali da preokreću rezultate, bilo da je reč o velikim prelazima ili preokret-pobedama. Od maja 2012. godine smo imali priliku da vidimo ukupno 4 prelaza (3:1 u korist današnjeg domaćina) da bi na poslednjem odigranom meču Hartberg poveo, a Wolfsberger izjednačio do poluvremena i na kraju pobedio. S obzirom na to da i jedni i drugi primaju i postižu dosta golova ove sezone nije nemoguće da i ovog puta vidimo neki preokret. Svakako ih vredi ispratiti na sitno…

2-1 (35,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (12,50) / PR2 (9,25) – 2:1 (1:1)

Međusobne utakmice: Hartberg – Wolfsberger AC (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje