četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 5. mart 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


05:00 Kumamoto – Omiya Ardija (Japan – J2 League)

U nedelju ujutru odigraće se utakmica trećeg kola japanske J2 League u kojoj će snage omeriti Kumamoto i Omiya Ardija. Domaćin se u ovom trenutku nalazi na 18. poziciji sa 1 remijem i 1 porazom, dok gosti imaju pobedu i poraz pa trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. Ono što je zanimljivo kada su u pitanju njihovi međusobni okršaji jeste činjenica da su se ovi timovi do sada sastali svega 6 puta, a da su na čak 3 od tih šest mečeva odradili veliki prelaz – prvi i treći u korist Kumamotoa, tj. drugi u korist Omiya Ardije. Kako je ovo tek početak sezone svi rezultati su mogući, pa se nadamo da ćemo u nedelju ujutru videti i četvrti prelaz u režiji ovih dveju ekipa. Srećno ako ispratite!

2-1 (33,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (10,00) / PR2 (13,00)

Međusobne utakmice: Kumamoto – Omiya Ardija (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje