petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 5. novembar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 KV Mechelen – Zulte Waregem (Belgija – Jupiler Pro League)

Ove subote ćemo potencijalni prelaz tražiti u Belgiji gde se od 16 časova sastaju ekipe KV Mechelen i Zulte Waregem. Domaćin se posle 15 odigranih kola nalazi na 13. poziciji, dok su gosti trenutno poslednji – 18. tim na tabeli. Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, KV Mechelen i Zulte Waregem su se od novembra 2013. godine sastali ukupno 17 puta, a za to vreme su odradili 5 velikih prelaza, od kojih su čak tri bila u korist današnjeg gosta, odnosno dva u korist domaćina. Iako su već “zalomili“ na poslednjem odigranom meču, u decembru prošle godine, dva prelaza u nizu im definitivno nije strani pojam. Srećno ako ispratite!

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

2-1 (22,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (7,30) / PR2 (14,00) – 2:2 (2:0)

Međusobne utakmice: KV Mechelen – Waregem (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje