utorak, 05. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 6. avgust 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:00 Haukar – Volsungur (Island – Division 2)

Utakmica koju smo izdvojili za ovu subotu odigraće se u okviru islandske Division 2, što je treći rang takmičenja, a sastaju se petoplasirani Haukar i četvrtoplasirani Volsungur. Naime, u periodu od juna 2020. do jula 2021. godine ove dve ekipe su odigrale ukupno 4 meča, a pritom su čak 3 puta odradile veliki prelaz. Na prva dva meča je slavio Haukar, da bi nakon jedne nerešene utakmice (gde je Haukar bio nadomak preokreta) usledio trijumf Volsungura, takođe nakon zaostatka na poluvremenu. Sve u svemu, vrlo interesantan duel, a nadamo se da će “zalomiti“ i danas.

2-1 (26,00) / 1-2 (23,00) / PR1 (8,00) / PR2 (8,75) – 2:2 (1:1)

Međusobne utakmice: Haukar – Volsungur (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje