utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 6. decembar 2024.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Alfreton Town – Chorley (Engleska – National League North)

Za danas izdvajamo utakmicu 27. kola engleske National League North, odnosno šestog ranga takmičenja, u kojem će desetoplasirani Alfreton Town ugostiti trenutno 3. tim na tabeli, Chorley. Ove dve ekipe su se od septembra 2015. godine sastale ukupno 13 puta, a zanimljivo je da smo tokom tog perioda videli čak 4 velika prelaza – tri u korist Alfreton Towna i samo jedan uz pobedu Chorleya. S obzirom na to da nisu zalomili ni na jednom od prethodna dva meča, možda je danas prava prilika da to ponovo učine. Kvote su odlične, pa ih svakako vredi ispratiti na manji ulog. Srećno!

2-1 (33,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (12,50) / PR2 (10,00) – 2:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Alfreton – Chorley (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje