nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 6. maj 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


15:00 Banik Ostrava – Zbrojovka Brno (Češka – 1. Liga – Relegation Group)

Prva od dve utakmice koje izdvajamo za danas odigraće se u sklopu 1. kola relegacione grupe češke 1. Lige između Banik Ostrave i Zbrojovke Brno. Domaćin se trenutno nalazi na liderskoj poziciji u grupi, sa ukupno 35 bodova, dok gosti imaju 31 poen i trenutno zauzimaju vrh zone za ispadanje. Ove dve ekipe su se u periodu od aprila 2013. do januara 2020. godine sastale ukupno 11 puta, a za to vreme su uspeli da odrade 4 velika prelaza – tri u korist Brna, a samo jedan uz pobedu Ostrave. S obzirom na to da nisu “zalomili“ ni na jednom od prethodna četiri meča, možda je danas prava prilika da se vrate prelazima.

2-1 (20,00) / 1-2 (45,00) – 4:0 (3:0)

Međusobne utakmice: Ostrava – Brno (www.flashscore.com)

17:00 Gorica – Slaven Belupo (Hrvatska – HNL)

Što se tiče drugog predloga, radi se o utakmici hrvatskog šampionata u kojoj će Gorica – trenutno pretposlednji tim na tabeli – ugostiti sedmoplasirani Slaven Belupo. U periodu od avgusta 2020. pa do avgusta prošle godine Gorica i Slaven su odigrali ukupno 9 utakmica, a pritom su nam priredili 3 prelaza. Na prvom meču je do pobede nakon preokreta došao gost – Gorica, da bi smo u aprilu i avgustu 2022. godine videli dva uzastopna prelaza “2-1“ u korist Slavena. Hoće li isto učiniti i ovog puta?

Pišite nam vaše “potencijalne prelaze“ za danas!

2-1 (28,00) / 1-2 (55,00) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Gorica – Slaven Belupo (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje