petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 6. novembar 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:00 Haugesund – Valerenga (Norveška – Eliteserien)

Utakmicu koju izdvajamo za danas smo već pokrili u okviru “3 za 3“ kategorije, gde smo pisali o potencijalnoj saradnji između Haugesunda i Valerenge, ali ćemo to učiniti i ovde. Ove dve norveške ekipe su nam u prošlosti priredile ukupno tri velika prelaza – u avgustu 2019. godine kada je je slavio Haugesund, a zatim u oktobru prošle godine kada je Valerenga došla do preokreta zahvaljujući golovima u samoj završnici meča. Dosta sličan scenario smo videli i u martu 2012. godine kada je Haugesund poveo na poluvremenu, a Valerenga došla do pobede pogocima u 84. i 91. minutu. S obzirom na to da bodovi nisu preterano potrebni ni jednima ni drugima mi smo se ipak odlučili na praćenje prelaza, a nadamo se da ćemo imati uspeha. Srećno!

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

2-1 (25,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (10,00) / PR2 (9,00) – 1:1 (0:0)

Međusobne utakmice: Haugesund – Valerenga (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje