nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 7. april 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Torquay United – Eastleigh (Engleska – National League)

Utakmica koju izdvajamo za danas odigraće se u sklopu 42. kola engleske National League, tj. petog ranga takmičenja, a sastaju se Torquay United i Eastleigh. Domaćin se nalazi na 22. poziciji i trenutno imaju 6 bodova manje o sigurne zone, dok gosti zauzimaju sedmo mesto na tabeli sa 3 poena prednosti u odnosu na prvi tim ispod crte za play-off. Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, zanimljivo je da su Torquay United i Eastleigh odradili čak 3 velika prelaza na poslednjih 7 susreta, tačnije na 5 mečeva odigranih od septembra 2019. do decembra 2021. godine, a svaki od njih je bio u korist današnjeg gosta. Hoće li engleski timovi zalomiti i ovog puta?

2-1 (33,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (9,75) / PR2 (11,50) – 2:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Torquay – Eastleigh (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje