nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 8. maj 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:00 Hapoel Petah Tikva – Bnei Yehuda (Izrael – Leumit League – Promotion Group)

Za danas izdvajamo utakmicu 36. kola druge lige Izraela, Leumit League, u kojoj će Hapoel Petah Tikva ugostiti Bnei Yehudu. Domaćin se u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji u grupi, sa ukupno 67 bodova i ukoliko dođu do pobede na ovom meču osiguraće promociju u viši rang. Što se tiče gosta, Bnei Yehuda ima 48 poena i trenutno zauzima pretposlednje, 7. mesto na tabeli. Ove dve ekipe su u prošlosti napravile samo jedan prelaz, u decembru 2021. godine, a na toj utakmici je do pobede nakon preokreta došla Bnei Yehuda, rezultatom 2:1. Naš glavni predlog za današnji meč će biti prelaz u korist Hapoel Petah Tikve, ali je svakako najbolje odigrati oba prelaza. Srećno!

2-1 (24,00) / 1-2 (65,00) – 6:0 (2:0)

Međusobne utakmice: Hapoel Petah Tikva – Bnei Yehuda (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje