petak, 01. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi košarka – 12.06.2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.:


17:00 Yalovaspor – Mersin BŞB (Turksa 2 plejof – košarka)

Plejof meč u Drugoj ligi Turske, gde smo na tri od prethodnih pet međusobnih mečeva, videli prelaz, dva puta 2022-e godine vodio je tim Yalovaspora, da bi na kraju mečev dobijao Mersin BSB, jednom u gostima, a jednom na domaćem terenu, a sličan scenario smo videli i u susretu odigranom pre dva dana kada je Mersin vodio pet razlike na poluvremenu da bi na kraju slavio Yalovaspor 8 poena razlike. Danas vredi probati prelaz u oba smera jer se pre svega radi o ekipama sličnog kvaliteta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje