U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.:


17:00 Yalovaspor – Mersin BŞB (Turksa 2 plejof – košarka)

Plejof meč u Drugoj ligi Turske, gde smo na tri od prethodnih pet međusobnih mečeva, videli prelaz, dva puta 2022-e godine vodio je tim Yalovaspora, da bi na kraju mečev dobijao Mersin BSB, jednom u gostima, a jednom na domaćem terenu, a sličan scenario smo videli i u susretu odigranom pre dva dana kada je Mersin vodio pet razlike na poluvremenu da bi na kraju slavio Yalovaspor 8 poena razlike. Danas vredi probati prelaz u oba smera jer se pre svega radi o ekipama sličnog kvaliteta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.