subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 09.mart

Danas su na programu mečevi Lige Evrope i Lige Konferencija. Mi smo za vas odabrali po jedan meč iz oba takmičenja na kojem bi moglo da bude dosta kartona.

18:45h Anderleht-Viljareal

Prvo ćemo analizirati duel Lige Konferencija. Anderleht je jedna dosta gruba ekipa,videlo se to u dvomeču sa ekipom Lugodoreca. Videli su brdo kartona,kako u prvom,tako i u drugom meču. Generalno to i ne čudi. Reč je jednom mladom,ambicioznom timu,koji još nema tu veliku “ samokontrolu “ na terenu i često pogube konce i srljaju u nesmotrene faulove,što rezultuje kartonima.

Viljareal sa druge strane,klasičan predstavnik Španske tj bolje rečeno Latinoameričke igre. Kada proključa ta vrela krv i proradi njihov temperament utakmica se pretvori u jedan pravi mali rat. Generalno,španski timovi dobijaju dosta kartona u Evropi, tj znate i sami da je La liga jedna od liga u kojoj zna da bude baš mnogo kartona.

Ovaj meč će suditi Poljak Frankowski. On je ove sezone u Evropi sudio na 4 meča i podelio je 15 žutih i 1 crveni karton. U Poljskoj ligi je poznat kao sudija koji daje dosta lako crvene kartone.

Predlog: više od 3.5 kartona 1.54 meridijan


18:45h Leverkuzen-Ferencvaroš

Drugi meč na kojem bi moglo da bude dosta kartona jeste duel Lige Evrope.

Domaćin jeste ovde favorit,ali su gosti veoma neugodni,što su pokazali u grupi sa našom Zvezdom. Upravo zbog toga očekujem jedan dobar meč.

U takvoj utakmici mogli bi videti i veliki broj kartona. I jedni i drugi ne spadaju baš u red preterano disciplinovanih ekipa. To pogotovo važi za goste koji imaju veliki broj stranaca u ekipi,mahom su to latino igrači, a oni su poznati kao dosta temperamentni. Ulog je veliki iako je ovo samo prvi duel. Očekujem jedan dosta borben meč koji bi mogao da donese dosta kartona na obe strane.

U prilog ide i sudija koji sudi ovaj meč. U pitanju je Italijan Massa koji je u Seriji A pri samom vrhu po broju kartona na mečevima. Deli u proseku 6 kartona po meču.

Predlog: više od 3.5 kartona 1.57 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje