sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Povreda je uslovila kraj karijere

Francuski internacionalac – Jeremy Mathieu zbog problema sa povredom, objavio je da u 36. godini života prestaje sa profesionalnim igranjem fudbala.

Iskusni defanzivac je nameravao da igra još jednu sezonu, ali najnovija povreda kolena uslovila je da već sada „okači kopačke o klin“.

„Mislio sam da ću karijeru završiti na drugi način, ali sve je to deo fudbala. Povredio sam se u sredu ujutro na treningu. Želeo sam da karijeru završim na terenu, ali sudbina je odlučila drugačije. U svakom slučaju, proveo sam 19 godina živeći život intenzivnim usponima i padovima, radošću i suzama, pobedama i porazima i neverovatnim trofejima. Zaista sam uživao radeći ono što volim i uvek ću voleti“, istakao je Mathieu.

On je svoju seniorsku karijeru započeo 2002. godine u dresu ekipe Sochaux, a zatim je nastupao i za – Toulouse, Valencia, Barcelona i Sporting u kojem je stavio tačku na svoju karijeru.

U redovima Barcelone ostvario je svoje najveće uspehe – dve titule prvaka u La Ligi, tri nacionlna Kupa Španije, trofeji u Ligi Šampiona, Superkupu Evrope i Svetskom klupskom prvenstvu. Za nacionalnu reprezentaciju Francuske debitovao je tokom 2011. godine i ukupno je odigrao 5 utakmica za „Trikolore“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje