sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 08.07.2022

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, Gambije, Malavija kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


14:30 Kamuzu Barracks – Red Lions (Malavi 1)

Na Dedza stadionu u gradu Dedza sastaju se u okviru 15.kola domaći Kamuzu Barracks i Red Lionsi. Domaći tim nalazi se na 5.mestu sa 6 pobeda, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 16:12. Na svom stadionu odigrali su svega pet mečeva do sad 2 pobede, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 5:4. Ono što je zanimljiv statistički podatak to je da su na 4 od 5 domaća meča do sada odigrali nerešeno na poluvremenu.

Sa druge strane, ekipa Red Lions se nalaze na 9.mestu sa skorom 4 pobede, 5 remija i 5 poraza uz gol razliku 12:16. Na gostovanjima do sada imaju učinak 2 pobede, 2 remija i 3 poraza i gol razliku 7:8. Slično poput njihovog današnjeg domaćina, oni su čak 5 od 7 mečeva u gostima odigrali nerešeno na poluvremenu.

Na prethodna 4 meča kada su dočekali današnje goste, ekipa Kamuzu je ostala neporažena, pobedili su dve utakmice uz dva remija.

Danas je naš predlog čisto statistčki i biće Xpp (nerešeno na poluvremenu) po kvoti 1,86

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje