petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 17.12.2019

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


13:00 Township Rollers – Tafic FC (Bocvana 1)

Slika preuzeta sa https://twitter.com/rollersfc

Po prvi put i meč iz ove istočnoafričke države, gde najveći klub u zemlji Township Rollers pred prepunim stadionom dočekuje ekipu Tafic FC. Domaćini su i ove sezone među glavnim kandidatima za osvajanje prvog mesta u ligi, igraju jako dobro i do sada su osvojili 27 bodova od mogućih 39, najefikasniji su tim lige sa 27 datih golova, a primli su 13 što je gotovo gol po meču i možda je odbrana ono što će morati da doteraju za borbu za titulu. Veliki broj igrača igra i za nacionalni tim tako da su svakako protiv svih rivala favoriti na svom stadionu. Do sada su odigrali 7 mečeva na svom stadionu, a čak 6 puta prošla je igra 3+! Što se tiče ekipe Tafic, oni spadaju u takozvane ,,jo-jo“ klubove jer često ispadaju u niži rang i vraćaju se u najjače društvo, ove sezone da nije bilo kazni saveza za neke klubove, već bi se nalazili u opasnoj zoni, sa 19 primljenih golova na 12 utakmica imaju 3 najlošiju odbranu lige. U prošlom kolu Township Rollersi su poraženi u derbiju od najvećeg rivala Gaborene Utd 0:3 i sada će želeti osvetu nad nekim drugim i biće posebno motivisani, a mi očekujemo meč sa dosta golova.

Evo i izjave štopera tima pred ovaj meč: ,,Naš meč protiv Gaborenea je derbi i izgubiti ga na onaj način sa 3:0 je poprilično ponižavajuće, ali nismo spustili naše glave, izgubili smo od dobrog tima ali i verujemo u snagu našeg tima. Ono što definipe naš klub jeste to da imamo grupu igrača koja odmah dobro reaguje posle poraza i želi novu pobedu u sledećem meču.

PREDLOG: 3+ (1,65)


16:00 Enugu Rangers – Plateau Utd. (Nigerija 1)

Pisali smo već u našim najavama iz Afrike o domaćem timu, oni su projektovani da završe jako visoko na tabeli, ali se čini da su mečevi u Kupu Konfederacija i ligi, loš start i promena trenera uticali na to da tim nije pronašao svoj ritam. U meču protiv egipatskog Al Masrya, poraženi su 4:2, ali poslednjih 20-ak minuta utakmice ulivaju nadu da tim može i mora mnogo bolje nego što je igrao do sada. Trenutno su na predposlednjem mestu, ali i dva meča manje od većine timova, tako da još uvek imaju šansu da se umešaju za visok plasman, ono što može da ih brine to je da su na 5 od 6 mečeva u ligi primili najmanje jedan gol. Sa druge strane, trenutno prvoplasirani tim lige Plateau Utd igra jako dobro, sakupili su 17 bodova na 8 mečeva što je odlično za uslove Nigerijske Premijer ilge, a sa 15 postignutih golova su najefikasniji tim lige i samo u jednom meču nisu postigli gol do sada. Smatramo da ćemo videti jedan zanimljiv meč, gde će domaćin pokušati sve da dođe do bodova, ali će gosti sigurno biti opasni iz kontranapada i moći da postignu gol.

PREDLOG: GG (kvota 2,55)


Iako ove lige nisu previše popularne kod nas osim kroz kladioničarsku ponudu, nadamo se da ćemo uz neko minimalno znanje koje imamo o kvalitetima ovih timova uspeti da sada, ali i ubuduće dođemo do dobitnih parova i napravimo dobitak zajedno! Srećno u odabiru parova koje savetujemo da igrate u singlu!

Dosadašnju statistiku ove rubrike pogledajte na: https://www.sportskenovosti.net/statistika-rubrike-africki-mix-146458/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje