ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu – Sinsinati Bengalsi

Prošla sezona: 2-14 bez plej ofa

Napad:

– Total: 26. napad lige koji je u proseku osvajao 323,1 jard po utakmici i postizao 17,4 poena.

– Igra po zemlji: 25. napad lige sa 94,8 osvojenih jardi po utakmici. Postilgli su samo 9 TD po zemlji uz 3 famblova.

– Pas igra: 19. napad lige sa 228,3 jarda po utakmici. Kompletirani pasovi 356/616, postigli 18 TD, ali su imali i 16 INT.

Odbrana:

– Total: 29. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 393,7 jardi i 26,3 poena po utakmici.

– Igra po zemlji: 32. odbrana lige sa 148,9 dozvoljenih jardi, uz 17 TD i 5 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 21. odbrana lige sa 244,8 dozvoljenih jardi u proseku. Dozvolili su 25 tačdauna uz 11 INT.


Potpuni ribilding, tako se može opisati stanje u Sinsinati Benglasima. Prošla sezona je poslužila da se vidi na koga se može računati u narednom periodu. Posle duuugo vremena Bengalsi su promenili stručni štab, a oprostili su se i od Endija Daltona, što su morali mnogo ranije da učine.

Kao najgori tim u ligi prethodne sezone, Bengalsi su imali prvog pika na draftu. Nakon odlaska Daltona, logično je da su birali kvoterbeka, a njihov pik je bio Džo Burou. Ovom mladom kvoterbeku se predviđa blistava karijera, a u NFL dolazi sa Hajzmanovim odlikovanjem i  koledž titulom.

Pored Buroa Bengalsi su draftovali hvatača Tija Higinsa, lajnbekere Logana Vilsona i Akima Devisa, defanzivnog enda Kalida Karima.

Kao slobodni agenti tim su pojačali defanzivni teklovi Di Džej Rider i Majkl Denijels, sejfti Von Bel, kornerbekovi Tre Vejns i Mekenzi Aleksander, gard Eskavijer Sua Filo, lajnbeker Džoš Bajns.

Tim su napustili kvoterbek Endi Dalton je će igrati u Dalasu, tajt end Tajler Ejfert, defanzivni tekl Endru Bilings i lajnbeker Nik Vidžil.


Plasman:

Biće ovo jako teška sezona za Bengalse. Realno gledano najslabiji su tim u diviziji, ali nema sumnje da će žarko želeti svim da zagorčaju život. Posle Baltimora i Klivlenda i oni su ušli u fazu ribildinga i za to je potrebno vreme. Ova sezona će poslužiti da se Burou ubaci u grotlo kakva je NFL liga. Biće zanimljivo videti kakva će biti konekcija izeđu Buroa i najboljeg hvatača tima Ej Džej Grina koji bi po svemu sudeći trebao da zaigra ove sezone nakon duge pauze.

Za nešto veći uspeh Bengalsima su potrebna pojačanja koja će najverovatnije tražiti na draftu sledeće sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje